U Šibeniku 21.09.2019. godine, u okviru projekta pod nazivom ‘Mreža podrške u zajednici’ usmjerenom na pružanje usluga psihosocijalne pomoći, koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, održana je treća po redu provedbena radionica u konferencijskoj dvorani Udruge Veterana OMB 113. Šibenske Brigade HV ‘Cobra’.

Radionici su prisustvovali hrvatski branitelji, članovi projektnog tima te dr. med. Anđelko Beg koji je održao kratko uvodno predavanje na temu PTSP-a i njegovih posljedica, te je predavanje nastavljeno sa posebnim naglaskom na temu ovisnosti o kocki i igrama na sreću.
Radionica je imala edukativni pristup gdje se sudionike iste educiralo o simptomima bolesti, ponašanju prema oboljelima i liječenju.

Kroz predavanje je psihijatar dr. med. Anđelko Beg ukazao na kliničke manifestacije koje se ogledaju u psihičkim i tjelesnim simptomima te na dosadašnja iskustva u liječenju istog.

Po završetku predavanja uslijedila su otvorena pitanja i razgovor s psihijatrom pri čemu su prisutni upućeni na mogućnost sudjelovanja u individualnim treninzima s psihijatrom.